Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kabine Toplantısı: Ekonomi, Seçim Süreci ve Terör Gündemi Masaya Yatırılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı, bugün saat 15.00'te Beştepe'de gerçekleşecek.

GÜNCEL - 04-03-2024 09:49

Enflasyonla mücadele başta olmak üzere ekonomideki son durumun değerlendirileceği toplantıda Ramazan ayı yaklaşırken fahiş fiyat artışı yapılmaması için ele alınacak tedbirler de görüşülecek.

Gündemde ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinin huzur ve güven ortamında geçmesi için alınacak tedbirler de değerlendirilecek.

Terörle mücadele operasyonlarının yanı sıra Türkiye'nin Gazze diplomasisinin de detaylı şekilde masaya yatırılması bekleniyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>