Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Sanatın Gücü: “Her Şeye Rağmen Kadın” Sergisi

İzmit Belediyesi ve Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu işbirliğinde Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde 5 gün boyunca açık olacak olan “Her Şeye Rağmen Kadın” isimli fotoğraf sergisinin geliri depremzedeler için kullanılacak.

KÜLTÜR - SANAT - 21-03-2023 11:23

izmit Belediyesi ve Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu ortaklığında “Her Şeye Rağmen Kadın” adlı fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde açıldı. 45 eserin yer aldığı fotoğraf sergisinin geliri depremzedelere bağışlanacak. Ayrıca serginin açılışı adına gerçekleştirilmeyen kokteyl programının geliri de deprem bölgesi için kullanılacak.

“20 SANATÇININ 45 ESERİ BULUNUYOR”

20-25 Mart tarihleri arasında saat 09:00 ile 17:00 arasında açık olan “Her Şeye Rağmen Kadın” adlı fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Başkanı Ali Fuat Altın, “Kadınlar günü ile bağlantılı bir sergi. 20 sanatçının 45 eseri bu sergide sergileniyor. Gelirimiz depremzedelerin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve bütün sanatseverleri bu sergiye davet ediyorum” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>