Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kadına yönelik şiddetle mücadele değerlendirildi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyonu’ dönem toplantısı, Kaymakam Ayhan Terzi başkanlığında, ilgili kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşti.

GÜNCEL - 02-01-2023 18:24

Toplantı, Mudanya Kaymakamlık makamında gerçekleştirildi.

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi başkanlığındaki toplantıda, kadına yönelik şiddet hakkında Mudanya'da dönem içerisinde yapılan faaliyetler, kadına yönelik şiddet konusunda kurumlar arasında koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesinin önemi ile İçişleri Bakanlığı bünyesinde geliştirilen KADES uygulamasının vatandaşlara tanıtımı konusunda daha aktif çalışılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Ayrıca, şiddetin önlenmesinde eğitimin de önemli bir nokta olduğu kaydedilen toplantı, değerlendirme, görüş ve önerilerle sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>