Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kadrolu öğretmenlere il içinde isteğe bağlı yer değişikliği hakkı verildi

Deprem bölgesindeki 4 ilde görev yapan öğretmenlere ilave olarak 'isteğe bağlı yer değişikliği hakkı' tanındı.

GÜNCEL - 05-04-2023 19:07

Millî Eğitim Bakanlığı'nca Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde görev yapan kadrolu öğretmenlerin 2023 yılı yaz döneminde yapılacak il içi isteğe bağlı yer değiştirme işleminden bağımsız olarak, il içinde isteğe bağlı yer değişikliği hakkı verildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada başvuruların 6 -10 Nisan tarihleri arasında MEBBİS üzerinden elektronik başvuru formu doldurulmak suretiyle yapılacağı ve sistemin 10 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da kapanacağı duyuruldu.

Buna göre, atamaların tercih ve hizmet puanı üstünlüğüne göre gerçekleştirileceği; atamaların 12 Nisan tarihinde ilgili valiliklerce gerçekleştirilerek ilan edileceği ve görevden ayrılma ile göreve başlama işlemlerinin ise 16 Haziran tarihi itibarıyla yapılacağı kaydedildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>