Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kalın, afet bölgelerindeki çadır sayılarını paylaştı

Hatay’da çadır yetersizliği eleştirileri sonrasında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, illere göre kurulan çadır sayısını paylaştı. Kalın, en fazla çadırın Hatay’a kurulduğunu bildirdi.

GÜNCEL - 22-02-2023 18:34

 Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, deprem bölgelerine yapılan çadır sevkiyatının devam ettiğini ve edeceğini belirterek, sosyal medya hesabından çadır sayılarını paylaştı.

Sözcü Kalın, çadır kentlerin yanı sıra konteyner kentlerin kurulduğunu, prefabrik ve piriket evlerin de yapılıyor ve yapılmaya devam ettiğini ifade ederek, ″Depremzede vatandaşlarımıza yardımlar aralıksız devam edecek″ mesajı verdi.

Kalın'ın paylaşımını yaptığı depremzede illerde şu ana kadar kurulan çadır sayıları şöyle:

▪️ Hatay - 69.766
▪️ Kahramanmaraş - 66.685
▪️ Gaziantep - 49.670
▪️ Adıyaman - 45.852
▪️ Malatya - 25.380
▪️ Adana - 17.515
▪️ Şanlıurfa - 8.838
▪️ Osmaniye - 7.170
▪️ Diyarbakır - 6.328
▪️ Kilis - 3.605

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>