Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Karsan e-ATAK üst üste 2 yıldır Avrupa'nın lideri

Karsan e-ATAK, Wim Chatrou - CME Solutions 2022 yılı raporuna göre elektrikli midibüs segmentinde %40’lık pazar payı ile yılı tamamladı ve böylece ikinci kez üst üste Avrupa’da segment lideri oldu.

EKONOMİ - 12-03-2023 11:42

Geliştirdiği ileri teknolojili  ürünleriyle toplu taşımada hedef büyüten Karsan, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Markanın e-ATAK modeli, 2021 yılında elde ettiği pazar liderliğini, 2022 yılında da tekrarlamayı başardı.

e-ATAK modelinin Avrupa’daki birçok ülkede en çok tercih edilen elektrikli midibüs olduğunu söyleyen Karsan CEO’su Okan Baş, “Elektrikli e-ATAK modelimizi Fransa’dan Romanya’ya, İtalya’dan İspanya’ya, Portekiz’den Yunanistan’a kadar bir çok Avrupa pazarına satıyoruz. Markamız için önemli pazarlardan Lüksemburg’da ise ülkenin en büyük elektrikli midibüs filosu e-ATAK’lardan oluşuyor. Lüksemburg aynı zamanda e-ATAK modelimizin şehirler arası taşımada kullanmasıyla da dikkat çekiyor. Avrupa’da iki yıl üst üste elde ettiğimiz e-ATAK segment liderliğimiz ile birlikte, Karsan markamıza olan ilginin her geçen gün artıyor olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>