Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

KASKİ’den Önemli Duyuru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

GÜNCEL - 08-02-2023 18:01

“Şehrimizin ana su kaynağı, yağmur ve eriyen kar sularının yer altı sularını beslemesiyle oluşmaktadır. Bazı lokasyonlardaki yer altı sondaj kuyularımız, meydana gelen depremler nedeniyle etkilenmiş olup, su kaynaklarımızda toprak hareketinden dolayı bulanıklık meydana gelmiştir. Bu durumdan Talas ilçemizde Yukarı, Kiçiköy, Yenidoğan, Mevlana, Harman, Bahçelievler, Tablakaya Mahalleleri, Melikgazi ilçemizde Erenköy, Demokrasi, Bahçelievler, Kılıçaslan, İldem-TOKİ, Battalgazi, Esenyurt, Kıranardı Mahalleleri, Kocasinan ilçemizde Erkilet ve Kocasinan Mahalleleri, Develi ilçemizde ise Camicedit, Aşık Seyrani, Mehmet Akif, Aşağı Everek, Bahçelievler, Yeni, Harman, Yeni Hayat, Mustafa Asım Köksal Mahalleleri etkilenmiştir. İlgili lokasyonlardaki depolarımızda tahliye çalışması yapılarak dezenfekte işlemleri yapılmış olup, düzenli olarak numuneler alınarak takibi yapılmaktadır. Bulanık su ile karşılaşan abonelerimiz su berraklaşana kadar tedbiren suyu dinlendirerek kullanma suyu olarak değerlendirebilirler. Artçı depremlerin azalması ve ilgili bölgelerdeki şebekemizin kendini yenilemesiyle içme suyumuz eski berraklığına kavuşacaktır. Panik yapılacak bir durum söz konusu değildir. Kamuoyuna saygılarımızla.”

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>