Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Katiplik Meslek Eğitimi Programı Görme Engelli Bireylere Başladı

Altı Nokta Körler Vakfı’nda rehabilitasyon alan kişilere yönelik yeni bir mesleki eğitim programı başladı. Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi ve Altı Nokta Körler Vakfı’nın öncülüğünü yaptığı eğitim programı bu alanda ilk olması dolayısıyla büyük önem taşıyor. 

EĞİTİM - 06-03-2023 13:17

Marmara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleşen eğitim programı toplam 110 saat sürecek. Katiplik vasfını kazanmaya yönelik hazırlanan eğitim sonunda başarılı olan öğrencilere Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sertifika verilecek.

Marmara Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü ve Altı Nokta Körler Vakfı Mütevelli Üyesi Öğr. Gör. Zuhal Özgenç Pek, “Katiplik Meslek Eğitimi Programı” konusundaki oluşuma desteklerinden dolayı Altı Nokta Körler Vakfı Başkanı Oya Sebük’e; bu eğitim için imkanlarını sunan Marmara Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Levent Çinko ile eğitim veren öğretim üyelerine; her daim başarılı eğitimler düzenleyen Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Talat İnan’a ve engelli bireylerin aldıkları eğitimlere büyük hassasiyet gösteren ve önem veren Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt’a teşekkürlerini arz ederek, görme engelli bireylere yeni bir meslek alanı oluşturmak üzere düzenledikleri bu programdan umutlu ve mutlu olduğunu söyledi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>