Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kayseri Büyükşehir'den Elbistan'daki konteynere parke

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 14 kişilik ekibi, sabahın ilk ışıklarında, deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Konteyner Çarşı’da parke yapımı için yola çıktı.

GÜNCEL - 25-02-2023 14:47

Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaraları sarmak üzere ülke genelinde başlatılan yardım seferberliğinin yanı sıra deprem bölgelerinde çalışmalar da arkalıksız sürüyor. 

Bölgedeki çalışmalara önemli katkı sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi de bölgeden gelen talepler doğrultusunda araç ve personel desteği vermeye devam ediyor. 

Bu kapsamda, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden Elbistan ilçesine kazandırılacak konteyner çarşısının altyapı çalışmaları için 14 kişilik ekibi bölgeye sevk etti.

Deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde hayatın yeniden normale dönmesi amacıyla ticaretin yanı sıra sosyal donatıların yer alacağı Konteyner Çarşı’da parke yapımı için 14 kişilik ekip, araç ve gereçleriyle yola çıktı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>