Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kayseri'den 16 Firma, İhracat Arenasında Devler Arasına Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ticaretin, endüstrinin ve sanayinin merkezi Kayseri’nin ihracatını arttıran tüm firmalara teşekkür etti.

EKONOMİ - 23-06-2023 11:15

Ticaretin üssü Kayseri’nin sanayinin ve endüstrinin adeta üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine vurgu yapan Başkan Büyükılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak değerli iş insanlarımıza ve sanayicilerimize her konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ilk 1000 ihracatçı listesine girmeyi başaran 16 Kayseri firmamız her zaman olduğu gibi göğsümüzü kabarttı” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, sanayi ve ticaret alanında Kayseri’nin, Türkiye Yüzyılı’nda köklü geçmişinden aldığı güçle çalışmalarını sürdürdüğüne işaret ederek, “Kayseri’mizi her yönüyle daha iyi noktalara taşımak için üreten iş insanlarımızı ve firmalarımızı yürekten tebrik ederim” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>