Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kayseri'nin Şampiyon Boksörü, Başkan Yalçın'ı Ziyaret Etti

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Samsun’da düzenlenen Türkiye Büyükler Boks Şampiyonasında Kayseri’ye madalya getiren Levent Arıkan’ı makamında ağırladı.

SPOR - 29-12-2023 08:15

48 kiloda 2. olan Levent Arıkan’ı, babası Şaban Arıkan’ın yanı sıra antrenörleri Mehmet Ateş, Sedat Doğangüneş ve Halil İbrahim Karaca ile birlikte ağırlayan Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, elde edilen başarıdan gurur duyduklarını söyledi.

Talas Belediyesi olarak takım sporlarının yanı sıra bireysel sporlara da özel önem verdiklerini dile getiren Başkan Yalçın, “Levent’i tebrik ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Biz de belediye olarak her zaman yanında olacağız. Böylesine güzel ve başarılı bir sporcu yetiştirdikleri için babası Şaban beye ve antrenörleri Mehmet Ateş, Sedat Doğangüneş ile Halil İbrahim Karaca’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Yalçın ziyarette günün anısına Levent Arıkan’a çeşitli hediyeler verdi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>