Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

KAYÜ Rektörü'nden bayram mesajı

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

EĞİTİM - 27-06-2023 10:45


Mesajında birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmada bayramların önemine vurgu yapan Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, tüm İslam Aleminin bayramını kutladı.

Rektör Karamustafa, mesajında şu ifadelere yer verdi;“Millet olarak bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar bizleri birbirimize bağlayan, hatırlanmayı, sevgiyi ve hoşgörüyü artıran müstesna günlerdir. Bayram günlerinin kıymetini iyi bilmeli, bayramları bayram gibi yaşamalıyız. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, akrabalık bağlarını güçlendirmeli, çocukları sevindirmeliyiz. Bunun yanında yardıma muhtaç insanları da gözeterek, gönüllerini almalıyız. Şunu hiçbir zaman unutmamalıyız ki; biz bir ve beraber oldukça, paylaştıkça güçlüyüz. Milletimizi millet yapan tüm değerler, gelenek göreneklerle ve özündeki unsurlarla bayramlarımızı da bayram gibi yaşar ve yaşatırsak geleceğe bakışımızın da o denli güçlü olacağının farkında olmalıyız.

Bu vesile ile başta üniversitemiz mensupları, şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim. Bayramımız mübarek olsun.”

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>