Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kemal Sunal Hayranları Yeşilvadi'de Büyük Buluşma Gerçekleştirdi

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan açık hava sinema günleri, Türk sinemasının unutulmaz komedi oyuncusu Kemal Sunal’ın başrolünde olduğu ‘Meraklı Köfteci’ filmini Düzcelilerle buluşturdu.

GÜNCEL - 07-05-2024 13:37

Bahçeşehir bölgesinde bulunan ve birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Yeşilvadi’de yapılan açık hava sinema günlerinde ‘Meraklı Köfteci’ filmi gösterildi.



Senaristliğini Sadık Şendil, Erdoğan Tünaş ve Kemal Sunal’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Ergin Orbey’in üstlendiği, Kemal Sunal, Gölgen Bengün, Ali Şen, İhsan Yüce, Şevket Altuğ, Sümer Tilmaç, Hulusi Kentmen ve Dinçer Çekmez gibi Türk sinemasının unutulmaz isimlerini buluşturan film, Kemal Sunal hayranlarını bir araya getirdi.

Kahkahaları alanı kapladığı etkinlikte Bahçeşehir sakinleri keyifli bir akşam geçirdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>