Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Keşanspor, Babaeskispor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 2.grubunda mücadele eden Keşanspor, 28 Ocak Pazar günü başlayacak ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR - 24-01-2024 09:48

Keşan Atatürk Stadı’nda Cihan Yeşilırmak, Nevruz Kaldı ve Feyzullah Hardal nezaretinde çalışmalarını sürdüren Keşanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Babaeskispor maçının da teknik ve taktik çalışmalarını sürdürüyor.

NEHİR GERGİN’DEN İGFA'YA ÖZEL AÇIKLAMA

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin; İGFA Edirne Temsilcimiz  Erdoğan Demir’’e yaptığı özel açıklamada ise Keşanspor’da kaleci Ahmet, Kutay, Serhat ve Nihat’ın devre arası itibari ile takımdan ayrıldıklarını, giden bu 4 oyuncunun yerine ise 5 oyuncunun transfer edildiğini ve oyuncuların takımla antrenmanlara çıkmaya başladığını ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra da transferlerin kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

Gergin ayrıca sezon sonuna kadar aynı teknik kadro ile yola devam edileceğini de söyledi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>