Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a replikli yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü AK Parti grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için slogan olarak "Bay Bay Kemal" önerisine karşılık, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt gecikmedi. Kılıçdaroğlu, "Organize İşler" filmininden bir sahne ile Erdoğan'a göndermede bulundu.

SİYASET - 01-02-2023 15:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkındaki sloganını alıntılayarak, ″Organize İşler″ adlı sinema filminden bir sahne ile yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında ″Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı...″ diyerek filmden bir sahneyi paylaştı.

Yılmaz Erdoğan, 2005 yılında hem yönetip, hem de başrolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikayesinin anlatıldığı aksiyon komedi filminin sahnesinde, ″Hani bir şarkı vardı.. Bay bay hepiniz. Beni takip edin hepiniz″ diyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>