Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kılıçdaroğlu'nun araba almayın açıklamasına eksisozluk'te Halk'ın yorumları

Kemal Kılıçdaroğlu araba piyasasına el attı: “Birkaç ay araç almayı ertelerseniz, ikinci el araba parasına, sıfır araba aldıracağım size”

SİYASET - 26-07-2022 02:57

"

Evinin mutfağında çekilen beş dakikalık videosunda bu kez araç piyasasına el atan Kılıçdaroğlu, “araba almayın” çağrısı yaptı ve iktidara geldiklerinde 1.6 motorlu araçlarda ÖTV’yi kaldıracaklarını söylemesinin ardından açıklamalara eksisozluk'te Halk'ın yorumları

25 temmuz 2022 kemal kılıçdaroğlu açıklaması

şükela: tümü | bugün/58»

saat 22:00'de twitter'dan yapacağı açıklamadır.
kaynak

edit: gelmiştir

edit: özeti, şimdilik araba alma planlarınızı erteleyin. 2inci el araba fiyatına sıfır araba aldıracağım, ötv'yi çizeceğiz, 1.6 altı araçlarda vergiyi 4'te 1'e indireceğiz dedi. doğru anladıysak %75 bir indirim söz konusu. uyaran tüm arkadaşlara teşekkürler.

yarın akp bunu da yapar gibime geliyor. yürü be kılıçdaroğlu. *

anlık cnntürk görsel ahahahaha
Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>