Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kıymet Kara'nın Açıklaması: ″İstifam Talep Edilmedi, Ben İstifa Ettiğimi Belirttim

Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’na atandıktan 3 gün sonra Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile İl Başkanı Havva Aksoy tarafından genel merkez tarafından istenildiği ve Gelecek Partisi Partisi ile hiçbir ilişiğinin kalmadığı açıklanan Kıymet Kara dün sosyal medya hesabından bu açıklama ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

SİYASET - 27-01-2024 09:50

Kara’nın paylaşımı şöyle: “Bugün Edirne Gelecek Partisi İl. Başkanı Havva Aksoy istifamla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunmuş. Genel Merkez tarafından istifamın istendiği bilgisi doğru değildir, kendi isteğim lüzum görmem üzerine istifa dilekçemi önceki gün akşam whatsapp üzerinden Marmara Bölgesinden sorumlu  Genel Başkanı Yardımcısı Cemal Eğin'e ilettim. Kendisi üst makama ileteceğini söyledi. İstifamın kabul kararını beklerken İl Başkanı Havva Aksoy yazılı basın açıklamasında bulunmuştur.  İstifamla ilgili gerekçeli kararımın ayrıntılarını daha sonra sizlerle paylaşacağım.”

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>