Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kocaeli'de Cumhuriyet'e koştular... Bayrak açtılar

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünde 100 dalgıç tarafından İzmit Körfezi'nde 1923 metrekare büyüklüğünde Türk bayrağı açıldı.

GÜNCEL - 29-10-2023 17:45

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümü Kocaeli’de renkli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

100 dalgıç İzmit Körfezi'nde dev Türk bayrağı açtı.

1923 metrekare büyüklüğündeki bayrak eşsiz bir görüntü oluşturdu.

Bu arada 10 ülkeden bin 86 sporcunun katılımı ile koşu da düzenlendi. Maraton 7’den 70’e kıyasıya mücadelelere sahne olurken Sekapark Uçurtma Tepesi alanında toplanan vatandaşların yoğun ilgiyle takip etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>