Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kocaeli'de ''Oy Kullanmak İçin Dışarı Çık Etkinliği″

Eğitim öğretim döneminin ilk yarısını geride bırakan okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 19 milyonu aşkın öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı.

GÜNCEL - 20-01-2024 10:17

Dönemin yorgunluğunu atabilmek adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, beş farklı noktada ‘Çık Dışarıya Oynayalım!’ Tatil Şenliğini başlatıyor.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan ‘Çık Dışarıya Oynayalım Tatil Şenliği’nde; sahne sanatçısı cambaz, köpük şov, kukla ile Düşümde Drama etkinliği, karaoke, evet/hayır yarışması, tavada balık sanat etkinliği, parkur-balon patlatma oyunu, zeytin dalı kapı süsü sanat etkinliği, bedenden oyunu, akıl-zekâ oyunları, İngilizce oyun atölyesi ve robot adamların yer alması planlanıyor. Ayrıca etkinliğin gerçekleşeceği merkezlerin fuaye alanlarında da meyve suyu, kek, patlamış mısır stantları kurulacak.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>