Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Konya KOSKİ'den Hatay'ın Altyapısına Destek

6 Şubat’ta gerçekleşen depremler sonrası içme suyu ve atık su altyapı çalışmalarının istişare edildiği toplantı, Hatay Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GÜNCEL - 28-07-2023 13:50

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, bölge milletvekilleri, AFAD Başkanı Yunus Sezer ve ilgili kurum müdürlerinin de yerlerini aldığı toplantıda, deprem felaketinin hemen ardından Hatay’a giderek arama kurtarma, mobil mutfak, ekmek fırını, mobil haberleşme, temiz su temini, enerji ihtiyacı, yardımların koordinasyonu gibi hizmetleri yerine getiren Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, şehrin zarar gören su şebekesini tamir ederek bölgeye hayat verdiği hatırlatıldı.

Hasarsız binalara ve yeni yapılaşmanın olduğu bölgelere içme ve kullanma suyu hizmeti verilmesi için neler yapılabileceği üzerinde konuşulan toplantıda, barınma ile ilgili faaliyetler başta olmak üzere bölgede yürütülen iyileştirme çalışmaları değerlendirildi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>