Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

KÜTAHYA KATILIMCI KADIN KOOPERATİFİ’NDEN KERMES ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kütahya Belediyesi öncülüğünde kurulan Kütahya Katılımcı Kadın Kooperatifi, “Kadınların El Emeği ve Emek Günü” adlı etkinliği düzenledi.

GÜNCEL - 18-11-2022 19:06

Etkinlikte bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, talep gelmesi halinde Kütahya’mızda bu tür etkinliklerin ücretsiz olarak yapılacağının müjdesini verdi. Kütahya’da sosyal barışı sağlamak adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Kütahya Belediyesi, üreten kadın girişimcileri desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda Kütahya Belediyesi’nin öncülüğünde kurulan Kütahya Katılımcı Kadın Kooperatifi, “Kadınların El Emeği ve Emek Günü” isimli ilk etkinliğini düzenledi. Kütahya Belediyesi önünde gerçekleşen kermes etkinliğine katılan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kütahya Belediyemizin öncülüğünde kurulan Kütahya Katılımcı Kadın Kooperatifi’mizin organizasyonuyla, Kütahya’daki kadınlarımız el emeği göz nuru veya yaptıkları küçük hediyelik eşyaları burada kermes yöntemiyle satışa sunuyor. Hepsini tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledik. Talep gelmesi halinde Kütahya’mızda bu tür etkinlikleri bundan sonra arttıracağız. Belediyemizin önü ücretsiz olarak, bu tür taleplere her zaman açıktır olmaya da devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>