Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kütahya’da bir firma daha enerjisini güneşten sağlayacak

CW Enerji panelleri ile bir firma daha enerjisini güneşten sağlayacak.

EKONOMİ - 27-07-2023 09:49

Kütahya’da faaliyet gösteren bir firma ile iş birliği yapan CW Enerji, bu kapsamda firmanın çatısına 5069,59 kWp gücünde güneş enerji santrali (GES) kurulumunu tamamladı.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, dünyada enerji gereksiniminin artan nüfus ve gelişen sanayi ile birlikte büyümeye devam ettiğine dikkat çekti.

Bu nedenle enerjiye olan bağımlılığın her geçen gün arttığını ifade eden Yılmaz, firmaların güneş enerjisinin avantajlarından daha fazla yararlanmaya başladığını söyledi.

Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinde fabrika çatılarını güneş enerji panellerimizle donatmaya devam ettiklerini kaydeden Yılmaz, "Kütahya’da faaliyet gösteren bir firma ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde firmanın çatısına 5069,59 kWp gücünde GES kurulumunu tamamladık. Güneş enerji santrali ile firma yılda yaklaşık 2.957.535,40 kg karbon salınımının önüne geçecek ve yaklaşık 446 adet ağacın kurtarılmasını sağlayacak" dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>