Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Kütahya'nın geçmişten günümüze tarihsel yolculuğu

Prof. Dr. Mustafa Daş, Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde ‘Germiyanoğulları’ndan Büyük Taarruza Türk İslam Yurdu Kütahya’ konferansı ile Kütahyalılarla buluştu.

GÜNCEL - 18-12-2022 16:12

Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın da katılım sağladığı ‘Germiyanoğulları’ndan Büyük Taarruza Türk İslam Yurdu Kütahya’ konferansı gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Mustafa Daş’ın verdiği konferansta, Kütahya’nın geçmiş dönemlerden günümüze kadar gelen süreçleri ele alındı.

Daş’ın sunumunun ardından konukların soruları ile ilerleyen konferansın Kütahya’nın tarihi açısından önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Dağ’a verdiği bilgiler için teşekkür etti. Dağ’a, Kütahya Belediyesi’nin Kütahya’nın tarihi ile ilgili bastırdığı kitapları hediye eden Başkan Işık, kendisini yeniden Kütahya’ya davet etti.

Konferansı, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, akademisyenler, öğrenciler ve Kütahyalılar ilgiyle takip etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>