Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Manisa'da öğrencilere çevre bilinci

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuklara çevre bilinci aşılamak amacıyla merkezde bulunan 23 Nisan İlkokulu 3. Sınıf öğrencilerine yönelik çevre bilinci eğitimi verdi.

EĞİTİM - 17-04-2023 11:44

Eğitim öncesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, teknik ekibiyle birlikte Okul Müdürü İsmail Hakkı Sözer’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Sözer, eğitime verdikleri önemlere değinerek destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Daha sonra eğitime katılan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, çocuklara çevre kavramı, iklim değişikliği ve sıfır atık yönetimi gibi konuları anlatarak, çevreyi temiz tutmak için neler yapılması gerektiğinden bahsetti. Daha sonra Büyükşehir’in çevre mühendisleri tarafından çevre kirliliği, gürültü kirliliği, geri dönüşüm, çöplerin ayrıştırılması, atık yağlar, atık piller, iklim değişikliği, sıfır atık gibi önemli çevre konularında bilgiler aktarıldı. Düzenlenen eğitimle okuldaki 300 öğrenciye çevre bilinci noktasında önemli kazanımlar sağlandı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>