Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Manisalı Atlet Konya'da Kürsüde Boy Gösterdi

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Otizmli Bireyler Vakfı tarafından ‘İyiliğe Koşuyoruz’ temasıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Konya Yarı Maratonu, 26 ülkeden 15 bin sporseverin katılımıyla yapıldı.

SPOR - 16-10-2023 11:57

21 kilometrelik parkuru 01 saat 03 dakika 32’lik derecesiyle Frankline Keitanyi Ngelel birinci, 01 saat 3 dakika 37’lik derecesiyle Sang Benard Cheruiyot ikinci, 1 saat 4 dakika 6’lık derecesiyle Ayetullah Aslanhan üçüncü oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram da, yarı maratonu 1 saat 16 dakikada tamamladı. 45-49 yaş grubunda en yakın rakibine 6 dakikalık fark atan yeşil beyazlı atlet, grubunda yine şampiyon oldu. Bayram, genel klasmanda da 28’inci sırada yer aldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>