Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Manisalı Sultanlar, İstanbul'a Hazırlıklarını Sürdürüyor

Kadınlar Voleybol 2.Ligi. 6. Grupta liderliğini koruyan ve üst üste aldığı galibiyetlerle play-off’a katılmayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

SPOR - 24-01-2024 11:44

Maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren yeşil beyazlılar, Perşembe günü de Akhisar Belediyespor ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Saat:18:30’da hazırlık maçı oynayacak. Geçtiğimiz haftayı ligde bay geçen Büyükşehir’in Sultanları 2 hazırlık maçı oynayarak play-off ateşini de yaktı.

Takımdaki moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirten Baş Antrenör Caner Doğançay, “Ligde son 3 maçımıza çıkacağız. Play-off’a katılmayı garantilesek de bu maçlarımıza da galibiyet hedefi ile çıkacağız. Bay geçtiğimiz geçen hafta da 2 hazırlık maçı oynadık. Birlik ve beraberlik içerisinde genç ve tecrübeli isimlerimiz ile hem ligi galibiyetlerle kapatmak hem de play-off karşılaşmalarına en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>