Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

MANSUR YAVAŞ: DEPREM BÖLGESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş deprem bölgelerinde temizlik çalışmalarının başladığını “Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekiplerimiz Hatay Merkez'de temizlik çalışmalarına başladı.

GÜNCEL - 11-02-2023 19:48

Tüm Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası yaraları sarmak için tüm birimlerini seferber eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şimdi de bölgedeki salgın riskine karşı harekete geçti.

Arama kurtarma çalışmalarından yemek dağıtımına, eşya yardımından su dağıtımına kadar pek çok konuda depremzedelerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi bölgede salgın riskine karşı temizlik çalışmalarına başladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesaplarından yaptığı şu paylaşımla duyurdu:

“Büyük yıkımın bir sonucu olarak deprem bölgelerindeki vatandaşlarımız salgın tehdidiyle karşı karşıya. Kent Estetiği Dairesi ve ANFA ekiplerimiz Hatay Merkez'de temizlik çalışmalarına başladı. Olası tehlikenin olumsuz sonuçlarını en aza indirmeye çalışıyoruz.”

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>