Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Mardin'de sokakta çalışan çocuklar için yeni proje

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Birleşmiş Milletlerarası Mülteciler Yüksek Komiserliği iş birliğinde sokak çocuklarına yönelik Sokakta Çalıştırılan Çocuk Merkezi Projesi hayata geçirilecek.

GÜNCEL - 29-11-2022 17:45

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Birleşmiş Milletlerarası Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) iş birliğinde yapılan, sokakta çalışan çocuklara yönelik hayata geçirilecek Sokakta Çalıştırılan Çocuk Merkezi Projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Kent A.Ş toplantı salonunda gerçekleşen il koordinasyon toplantısına çocuk alanında çalışma yürüten kamu kurum ve kuruluş, STK temsilcileri katıldı.  
Proje kapsamında; Artuklu ilçesinde 6-14 yaş aralığımda bulunan dezavantajlı çocukların (çocuk işçisi, istismara uğramış, madde bağımlısı çocuklar ve mülteci çocuklar vb.) yaşam koşullarının iyileştirilmesini sağlamak, çocukların yaşam kalitesini artırmak, sağlıklı bir yaşam şartlarına zemin hazırlamak,  beceri geliştirme programları, mesleki eğitim kurslarıyla desteklemek ve yaşadıkları ortamlarda her türlü ihmal, istismar, sömürü ve kötü davranışa maruz kalıp, risklere karşı kendilerini koruyamayan çocukların rehabilite edilmesi sağlanacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>