Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Mardinli Esnafların Pamuk Camii Minare Talebi Gündemde

Mardinli esnaf ve vatandaşlar 1. cadde üzerinde bulunan 600 yıllık tarihi camiye minare yapılması konusunda Mardin valisinden ve Mardin Müftülüğünden yardım talebinde bulundu.

GÜNCEL - 19-02-2024 11:39

Mardinli esnaflardan Murat Bumanhan, 1. cadde üzerinde bulunan 600 yıllık Pamuk (Dinar) Camisinin minaresi olmadığı için gelen turistler namaz kılmak için sürekli bize caminin yerini sorduğunu söyledi.
Caminin hemen yanına taştan mini bir minarenin yapılmasını isteyen Bumanhan,” Hemen hemen Mardin’e gelen her yerli turist namaz kılmak için burada bize gelip caminin yerini soruyor. Yetkililere sesleniyorum, minarenin bir an önce yapılmasını arzu ediyoruz.” dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>