Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Maryland'da bir Türk genci skuter ile araç altında kaldı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Maryland eyaletine bağlı Berlin kentinde 18 yaşındaki Muhammed Enes Ekinci trafik kazasında hayatını kaybetti.

DÜNYA - 12-09-2023 09:36

Maryland Eyalet Polisi, dün sabah 6 civarında Route 589 bölgesindeki Route 50 West'te meydana gelen bir kaza ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Ocean City Berlin bölgesinde, WAT programına katılan aslen Şanlıurfalı Muhammed Enes Ekinci isimli 18 yaşındaki genç elektrikli skuterle işe giderken, Ford Fusion marka bir arabanın arkadan çarpması sonucu sonucu ağır yaralandı.

911 ekiplerince Atlantic General Hastanesi'ne kaldırılan Ekinci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Otomobil  sürücüsü Katie Tucker (45) kaza sonrası çok korktuğu ve sinir krizi geçirdiğini belirtilirken yol 3 saat trafiğe kapalı kaldı.

 Olayla ilgili soruşturma devam ederken vefat eden gencin Şanlıurfa'daki akrabaları, Amerika'daki yakınlarıyla irtibata geçerek cenazenin Türkiye'ye getirilmesi için çalışıyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>