Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

MASKİ, İçme Suyu Hatlarını Modernize Etme Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Selendi ilçesine bağlı Cinan mahallesinde zamanla deformasyona uğrayan içme suyu terfi hattında 2.7 kilometrelik yenileme çalışması başlatıldı.

GÜNCEL - 15-02-2024 14:16

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu sunmak adına il genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Selendi ilçesine bağlı Cinan mahallesinde zamanla deformasyona uğrayan içme suyu terfi hattında yenileme çalışması başlatıldı. Hatta yapılacak olan 2.7 kilometrelik yenileme işi sayesinde, mahalle sakinlerine daha verimli ve kaliteli su ulaşması sağlanacak. Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>