Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

MEB, LGS ve YKS'ye girecek depremzedeler için toplandı

Milli Eğtiim Bakanlığı yaptığı toplantıda, depremden etkilenen ve LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencileriyle YKS'ye girecek 12. sınıf öğrencileri için alınan tedbirlerle bu kurslara ilişkin faaliyetler ele alındı.

EĞİTİM - 10-03-2023 18:11

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki eğitim süreçlerini değerlendirdiği toplantıda "Depremden Etkilenen Öğrencileri Takip ve İzleme Grubu" oluşturulduğunu ve depremzede öğrencilerin eğitim süreçlerinin yakından takip edileceğini belirtti. Bakan Özer, afet bölgesinde çocukların eğitimlerini sürdürmesi için 127 ilkokul, 168 ortaokul kurduklarını açıkladı.

 

Başlık 1: Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesindeki eğitim süreçlerini değerlendirdi

Başlık 2: Deprem bölgesinde 127 ilkokul ve 168 ortaokul kuruldu

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>