Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

MEHMET YALÇINKAYA ESNAF LOKANTASINDAN KOVULDU

Mehmet Yalçınkaya gittiği esnaf lokantasından kovuldu.

GÜNCEL - 19-11-2022 11:04

Masterchef programının jüri üyelerinden olan ve sert mizacıyla dikkat çeken Mehmet Yalçınkaya'nın bir esnaf lokantasından kovulma anları sosyal medyada gündem oldu. Gittiği esnaf lokantasında "parasıyla değilmi? parasını verip yemek yiyemiyoruz ne biçim yere geldik" diyen Mehmet Yalçınkaya, lokanta sahibi tarafından kibarca kovuldu.

İşin Aslı Başkaymış

Mehmet Yalçınkaya'nın kovulma görüntülerinin aslında Acun Ilıcalı'ya ait dijital içerik platformu Exxen'de yayınlanan "Esnaf" isimli belgesele ait olduğu ortaya çıktı. Sevilmeyen ve istenmeyen müşteri kılığına giren Mehmet şef lokantaya girip sözleriyle lokanta sahibinin tepkilerini üzerine çekti. Lokanta sahibinin Mehmet Yalçınkaya'yı kovması üzerine şef, gerçeği açıklayarak esnafın gönlünü aldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>