Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Melikgazi Belediyesi, bayram öncesi denetimlerini sıklaştırıyor

Vatandaşların huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi için denetimlere devam ettiklerini söyleyen Kayseri'nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "İlçe genelinde gıda ve temel tüketim ürünlerine yönelik haksız ve fâhiş fiyat artışlarına karşı denetimlerimize periyodik olarak devam ediyoruz.

YEREL - 20-06-2023 10:45

Vatandaşların huzur, sağlık ve güvenliği için 7/24 görev başında olan zabıta ekiplerimiz, bayram öncesi marketlerde ve çarşıda denetim yaptılar.

Fiyat artışı tespit edilen işletmeler hakkında işlem başlatılıyor. Periyodik denetimlerinde özellikle fahiş fiyata karşı göz açtırmayan ekiplerimiz, yaklaşan bayram öncesi şeker, tatlı ve çikolata satışlarını da denetledi. Ekipler, ürünlerin etiket ve kasa fiyatı arasında bir fark olup olunmadığına baktı. Yapılan denetimlerle vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamasının önüne geçiliyor." dedi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>