Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Meral Akşener: Kul kurar, kader gülermiş dedi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu hakkında verilen karar sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kul kurar, kader gülermiş" yorumunda bulundu.

SİYASET - 14-12-2022 18:40

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Saraçhane çağrısı üzerine Ankara'dan yola çıkarak İstanbul'a gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkan İmamoğlu'nun makamında mahkemeden çıkan kararı birlikte aldı.

Söz konusu karar sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İmamoğlu ile ilgili masa başındaki fotoğrafı ″Kul kurar, kader gülermiş″ notuyla paylaştı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>