Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

MHP'de Aday Adaylığı Başvuruları İçin Son Tarih 15 Aralık

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi'ne ilişkin takvim işlerken MHP’de 13 Kasım’da başlayan aday adaylığı süreci sürüyor.

SİYASET - 06-12-2023 11:37

MHP Keşan İlçe Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre 13 Kasım’da başlayan Keşan Belediye Başkanlığı, Keşan Belediye Meclis Üyeliği ve Edirne İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı müracaatlarının 15 Aralık Cuma günü sona ereceği  belirtildi.

MHP’de belediye meclis üyeliği ve il genel meclis üyeliği için başvuruların devam ettiği, yönetim kurulu üyelerinden aday adayı olacakların da istifalarının 1 Aralık'ta sona erdiği de anımsatıldı.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>