Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan Sınavların ertelendiği iddiası doğru değil!

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı' iddialarına ilişkin yalanlama geldi.

GÜNCEL - 10-11-2022 18:08

ANKARA (İGFA Sosyal medyada yer alan 'Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'nın ertelendiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını duyuran Milli Eğitim Bakanlığı, kamuoyuna ilişkin yönelik açıklamayı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği aracılığıyla yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, ″Sosyal medyada paylaşılan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı’nın ertelendiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Gerekli olduğunda her türlü bilgilendirme Bakanlığımızca düzenli olarak yapılmaktadır. Resmî makamlarımızca yapılan bilgilendirmeler dışındaki iddialara itibar edilmemesi gerekmektedir″ ifadeleri yer aldı.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>