Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Milli Maç Ara İçinde Tarzanlar, Hazırlıklarına Devam Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, Milli maç arasında hazırlıklarını 1’inci Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer yönetiminde sürdürdü.

SPOR - 23-02-2024 13:58

Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) Milli maç arasına 5’inci sırada girdi. Yeşil-beyazlı takım, arada 1’inci Yardımcı Antrenör Göktuğ Dilbazer yönetiminde hazırlıklarını sürdürdü. Potanın Tarzanları aranın ardından 2 Mart Cumartesi günü saat 13.00’da Beşiktaş Emlakjet’i Manisa’da Muradiye Spor Salonu’nda ağırlayacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>