Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Minik Muhammed'in yüzünü Mustafa Dündar güldürdü

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Kahramanmaraş’taki deprem sonrası ailesiyle birlikte Bursa’ya yerleşen 4,5 yaşındaki Muhammed Osman’a enkaz altında kalan oyuncak akülü arabasının yerine yenisini hediye etti.

GÜNCEL - 23-04-2023 15:02

Asrın felaketini Kahramanmaraş’ta yaşayan ve oturdukları bina yıkılan Kavsut ailesi, Bursa’ya gelerek Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi’ne yerleşti. Depremzede ailenin 4,5 yaşındaki çocukları Muhammed Osman’ın aklı depremde yıkılan evlerindeki akülü arabasında kaldı.

Her gün ağlayarak göçük altındaki arabasını isteyen küçük çocuğun yüzünü Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar güldürdü. Başkan Dündar, sürpriz yaparak Kavsut ailesini evlerinde ziyaret edip, Muhammed Osman’a yepyeni bir akülü araba hediye etti. Yeni arabasını görünce büyük mutluluk yaşayan Muhammed Osman, hemen kardeşiyle birlikte akülü arabasını kullanmaya başladı. Kavsut ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Dündar, ailenin ihtiyaçlarını sorarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Evdeki çocuklara akülü arabanın yanı sıra forma ve çeşitli hediyeler veren Başkan Dündar’a Baba Sedat Kavsut ve yakınları teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>