Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Motorsiklet ve Araç Çarpıştı: Olay Yerinden İlk Görüntüler!

Birecik'te motorsiklet ile hafif ticari araç çarpıştı, motorsiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 19-11-2023 00:04

Birecik'te Karşıyaka Mahallesinde Trafik Kazası!

Birecik'in Karşıyaka Mahallesinde bugün meydana gelen trafik kazası korku dolu anlara neden oldu. 63 AAN-798 plakalı motorsiklet ile 63 M4947 plakalı hafif ticari araç, dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kazanın etkisiyle motorsiklet sürücüsü ağır yaralanarak olay yerine gelen 112 acil servisi tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olaya tanık olan çevre sakinleri, hemen acil servisi arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı motorsiklet sürücüsüne hemen müdahalede bulunarak hastaneye sevk etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına hızla devam ediyor.

Vatandaşlar, trafik kurallarına uyma çağrısında bulunarak benzer kazaların önüne geçilmesi için yetkililere dikkat çekti. Trafik kazasıyla ilgili gelişmeleri takip ediyor, ağır yaralı motorsiklet sürücüsüne acil şifalar diliyoruz.

Müslüm Güç

Birecik Halfeti Muhabiri

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>