Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Muğla Halkıyla Buluşan Genç Ressamın Eserleri Sergilendi

İlayda Metan’ın “Collective Resim” Sergisi, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. organizasyonuyla Bodrum Kent Müzesi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

KÜLTÜR - SANAT - 01-12-2023 11:45

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu sanatçı İlayda Metan’ın birçok farklı eserinin yer aldığı sergide Mjoraşi Bozo, Yörünge, Tutulum, Mzesku, Luna Scura ve Telepati gibi tuval çalışmaları ziyaretçilerle buluştu.

Sanatla henüz yeni tanışmadığını söyleyen İlayda Metan yaptığı konuşmada sözlerine şöyle devam etti: “Sergimiz toplumla iç içe olan bir sergi. Ben sadece onları tuval bezine dökerek aracı oldum. Onlara bir şeyler katıp öğretecek olan sizlersiniz. Bunun bilincinde olalım. Büyük ihtimalle hepimiz kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Karşınızda duran şey kesinlikle bir yaratılıştan fazlası.”

Desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ve ekibine teşekkür eden genç sanatçı ressamlık dışında edebiyat, grafik tasarım, sanat tarihi ve sanat yönetimi dallarına da çalışmalarını sürdürüyor.

İlayda Metan’ın Collective Resim Sergisi Bodrum Kent Müzesi’nde, 7 Aralık Perşembe gününe kadar 10.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>