Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Nevşehir'de asfalt serimi devam ediyor

Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yanından başlayarak Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi’ne kadar uzanan servis yolunda belediye ekipleri tarafından sıcak asfalt serimine başlandı.

GÜNCEL - 07-06-2023 10:30

Nevşehir Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi yanında bulunan ve Nevşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yanından başlayarak Çavuşoğlu Oto Galericiler Sitesi’ne kadar uzanan servis yolunda altyapı çalışmalarını tamamlandı.

İçme suyu altyapısı yenilenen servis yolunda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince üstyapı çalışmalarına başlandı.

Daha önce parke taşla kaplı olan servis yolunda sıcak asfalt serimi gerçekleştirecek olan belediye ekipleri, kısa sürede buradaki çalışmalarını tamamlayarak yolu trafiğe açacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>