Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Nevşehir'de çocuklar için anlamlı gösteri

Nevşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘Pinokyo’ adlı oyunlarını bu kez depremzede, yetim ve öksüz çocuklar için sahneledi.

KÜLTÜR - SANAT - 29-03-2023 09:00


İHH İnsani Yardım Vakfı Nevşehir Şubesince, yaşadıkları illerde depremlerden etkilenerek aileleri ile birlikte Nevşehir’de misafir edilen depremzede çocuklar ile Nevşehir’deki yetim ve öksüz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

Program iftar sonrası, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Şehir Tiyatrosu tarafından ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunu sahnelendi. Gökhan Eryılmaz’ın yönettiği ve Efza Nur Türkdönmez, Osman Gündüz, Gökçe Yiğit, Rafet Atan, Ali Sesveren, Mehmet Eren Çırak ve Rabia Özcan’ın rol aldığı oyunu çocuklar ilgiyle izledi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>