Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

OEDAŞ, tatil döneminde planlı kesinti yapmayacak

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), idari izinle birlikte dokuz gün olan Kurban Bayramı tatili boyunca güvenli ve sürdürülebilir enerji arzı sağlamak için gerekli tedbirleri aldı.

GÜNCEL - 23-06-2023 11:27

24 Haziran Cumartesi gününden başlamak üzere bayram tatili boyuncahiçbir planlı kesinti yapılmayacak.

OEDAŞ, olası arıza ve kesintiler için ise hem merkezde hem de sahada hazırlıklarını tamamladı. Yaşanabilecek arıza ve kesintiler, OEDAŞ’ın teknolojik yatırımları sayesinde ana kontrol merkezinde anında tespit edilecek ve uzaktan kontrol sağlanacak. Yerinde müdahale gereken durumlar için de hizmet verilen beş ildeki toplam 295 kişilik, 140 arıza bakım ve onarım ekibi en kısa sürede çalışma yapacak.

7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi’ni arayıp bilgi güncellemesi yapan tüketiciler her zaman olduğu gibi KurbanBayramı’nda da SMS bildirimi alabilecek. Tüketiciler ayrıca ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması üzerinden arıza bildiriminde bulunabilecek.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>