Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Öğrencilere ulaşım desteği

Sosyal Belediyecilik alanında yoğun çalışmalarını sürdüren Kestel Belediyesi, projelerine bir yenisini daha ekledi.

YEREL - 07-11-2022 14:09

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, örgün üniversite eğitimine devam eden ve Kestel’de yaşayan öğrencilerin aylık ulaşım masraflarını karşılama kararı aldığını açıkladı.

Projeye ilişkin konuşan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, ″2022-2023 eğitim-öğretim dönemi boyunca, Kestel’de yaşayan ve Bursa’daki üniversitelerde örgün eğitim gören lisans veya ön lisans öğrencilerimizin aylık abonman kartlarını, Kestel Belediyesi olarak ödeyeceğiz. Sizlere ve ailelerinizin bütçesine bir nebze katkımız olduysa ne mutlu. Biz kentimizdeki, ilçemizdeki öğrencimize sahip çıkmak zorundayız. Bu nedenle de sizlere bu hizmeti sunduk ve sunmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim çatısı altında toplanması çok önemli. Öğrencilerimize her zaman, her konuda, imkanlar dahilinde elimizden gelen desteği göstereceğiz″ dedi.

 

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>