Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Opr. Dr. Süleyman Gök: Hizmetkar Olmaya Geliyorum

Birecik'in yaklaşan yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı olarak açıklanan Opr. Dr. Süleyman Gök, seçim süreciyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gök, adaylığının duyurulmasının ardından geniş bir destek gördüğünü belirterek, halka teşekkür etti.

SİYASET - 25-02-2024 16:40

Opr. Dr. Süleyman Gök, Birecik'in potansiyelini ve geleceğini değerlendirirken, ilçenin son yıllarda yaşadığı nüfus azalmasına dikkat çekti. Bu durumun, yetersiz hizmet ve istihdam olanaklarının sonucu olduğunu belirtti. Gençlerin göç etmesini engellemek ve ilçenin gelişimine katkı sağlamak için ciddi bir değişim ve hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı. Gök, Birecik'in göç veren değil, göç alan bir ilçe haline gelmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Gök'ün açıklamaları, yerel seçimler öncesindeki hedeflerini ve taşıdığı vizyonu net bir şekilde ortaya koydu. Hizmet odaklı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğini vurgulayan Gök, Birecik'in geleceğine ilişkin umut dolu bir tablo çizdi.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>