Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Pazaryeri Yeniden Refah Projesi İlk İsimle Tanıştı

​​​​​​​ Yeniden Refah Partisi Pazaryeri ilçe Teşkilatı 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için İl Genel Meclisi adayını Umut Eren olarak açıkladı.

SİYASET - 01-02-2024 09:26

Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Sefer Uslu ilçenin genç isimlerinden Mali Müşavir Umut Eren’in 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde partisinin İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak duyurdu.

1988 Pazaryeri doğumlu olan Umut Eren, ilköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Pazaryeri ilçesinde tamamladı.

Uludağ Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri bölümünden 2010 yılında mezun olan Eren, 8. Yıl özel sektörde yönetici olarak çalıştıktan sonra 2018 yılında Pazaryeri ilçesinde açtığı Mali Müşavirlik bürosunda Pazaryeri ilçesinde faaliyetine devam ediyor.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>