Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Pençe-Kilit Operasyonunda Şehit ve Yaralılar

Pençe-Kilit Operasyonu'nda gösterdikleri kahramanlık ve fedakarlıkla vatanları için mücadele edenler, her zaman unutulmayacaklar.

ASAYİŞ GÜVENLİK - 17-02-2024 21:08

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaşanan çatışmada bir Piyade Sözleşmeli Er'in şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde, 17 Şubat 2024 tarihinde, BTÖ mensuplarının bir üs bölgemize sızma girişiminde bulunduğu belirtildi. Çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit olurken, bir kahraman silah arkadaşımız yaralandı. Yaralanan personelimiz derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlandı" denildi.

Ayrıca, çatışma sonucu ilk belirlemelere göre 6 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Bölgedeki operasyonlar ise devam ediyor.

Bu acı haberi paylaşırken, şehidimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>