Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Potanın Tarzanları, Zirvedeki Hakimiyetlerini Sürdürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, 13’üncü hafta maçlarının ardından averajla 6’ncı sırada yer aldı. Potanın Tarzanları, haftayı mağlubiyet ile kapsatsa da zirveyi takibini sürdürdü.

SPOR - 26-12-2023 10:45

Yeşil-beyazlı takım, aynı galibiyet sayısına sahip olduğu Bursaspor İnfo Yatırım’ın averajla bir sıra altında haftayı kapattı. Manisa Büyükşehir Belediyespor haftayı mağlubiyetle kapatsa da rakiplerinin de kaybettiği haftada üst sıralardan kopmadı.

İlk yarının bitmesine 2 hafta kala play-off’un iddialı takımları arasında yer alan yeşil-beyazlı takım, Ege Derbisinde Çağdaş Bodrum Spor’u Muradiye’de ağırlayacak. Bu mücadele iki ekibin tarihlerindeki ilk maç olacak. Karşılaşma 29 Aralık Cuma günü saat 20.30’da oynanacak.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>