Anadolu Haberler - Türkiye ve Dünya Gündemi

Anadolu Haberler

Türkiye ve dünya gündemini takip etmek isteyenler için en doğru haber kaynağı. Ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, sağlık, eğitim ve yerel haberler de dahil olmak üzere her alanda güncel ve doğru haberleri sunuyoruz. Şanlıurfa, Birecik, Gaziantep, Akçakale, Bozova, Ceylanpınar, Eyyubiye, Halfeti, Haliliye, Siverek gibi Güneydoğu Anadolu'nun önemli illerindeki son dakika gündem haberlerini de öncelikli olarak takip ediyor ve sizlere ulaştırıyoruz. Sitenin zengin içeriği sayesinde olaylarla ilgili tüm video, fotoğraf ve görselleri de takip edebilirsiniz.

Gündemden uzak kalmamak ve son dakika haberleri takip etmek için Anadoluhaberler.com'u ziyaret edin.

Poyrazın Kızları sahasında ilk maçına çıkıyor

Bu yıl Kadınlar Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Kadın Hentbol Takımı Süper Lig'de taraftarıyla ilk kez buluşuyor. Poyrazın Kızları, sahasındaki ilk maçına Mudanya Spor Salonu'nda çıkacak.

SPOR - 02-09-2023 18:24

  Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesindeki Poyrazın Kızları, ikinci hafta mücadelesinde 2 Eylül Cumartesi günü sahasında Görele Belediyespor’u konuk edecek.

Ligdeki ilk maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ni mağlup ederek ilk kez yer aldığı Süper Lig’e galibiyetle start veren Poyrazın Kızları, taraftarıyla buluşacağı maçı Mudanya Spor Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak.

Youtube’dan yayınlanacak karşılaşmayı Okan Erkan Yurt, Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetecek.

Günün Diğer Haberleri
Anadolu Haberler - <amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"> <script type="application/json"> { "vars": { "account": "UA-40143581-1" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } } </script> </amp-analytics> </body> </html>